Aangesloten fabrikanten en importeurs

De bij Eurocom.nl aangesloten fabrikanten en importeurs zijn in alfabetische volgorde:

Juzo Benelux

Met veel ervaring en passie ontwikkelen wij bij Juzo medische hulpmiddelen, waar patiënten vanaf het begin tot aan het einde van hun therapie baat bij hebben. Onze compressiekleding, bandages en orthesen worden gemaakt met behulp van de modernste technieken en bieden individuele maatoplossingen voor patiënten met de meest uiteenlopende klachten.
Zie voor meer informatie: www.juzo.com/nl/

Medi Nederland

Hoe medi naar de wereld kijkt, is merkbaar in het persoonlijke contact. Contact waarin het draait om oprechte interesse in de ander. Wij willen met onze producten en technologieën de kwaliteit van leven gemakkelijker, beter en mooier maken. “i feel better” wordt met medi realiteit, omdat wij indicatie specifieke en doeltreffende productoplossingen op het hoogste niveau bewerkstelligen.
Zie voor meer informatie: https://www.medi.nl

Wij zijn met onze producten en technologieën steeds op het hoogste innovatieniveau – overal ter wereld.

Thuasne

Thuasne is een internationale fabrikant voor compressiehulpmiddelen, ortheses en thuishulpmiddelen. Ons doel: met onze producten jouw leven makkelijker maken.
Zie voor meer informatie: http://www.thuasne.nl

Varodem

Varodem® richt zich al meer 50 jaar op medische compressietherapie. Onze producten worden breed ingezet bij de behandeling van onder andere lymfoedeem, lipoedeem, veneus oedeem, chronische veneuze insufficiëntie en post-trombotisch syndroom.
Daarnaast spelen onze producten een grote rol bij wondzorg zoals bij de compressiebehandeling van een ulcus cruris.
Zie voor meer informatie: http://www.varodem.nl

 


Ofa Nederland is als leverancier al sinds 1995 actief op de Nederlandse markt. Wij zijn exclusief leverancier van de producten van Ofa Bamberg GmbH die al sinds 1928 producent is van therapeutisch elastische kousen, steunkousen en bandages.
Veel producten van Ofa onderscheiden zich door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals katoen en Merino wol. 
Ook zijn wij leverancier van de eerste ecologisch verantwoorde kousen. Gemaakt van de vezels van de ricinusplant en gekleurd met de schil van walnoot. Bovendien wordt er voor ieder verkocht paar Lastofa Verde een boom geplant.
Zie voor meer informatie: http://www.ofa-nederland.nl