Aangesloten fabrikanten en importeurs

De bij CompNed aangesloten fabrikanten en importeurs zijn in alfabetische volgorde:

BSN medical

BSN medical levert wereldwijd medische apparatuur- en is één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van producten zoals verbandmiddelen en steunkousen, en producten voor gipsen en wondverzorging.
Zie voor meer informatie: www.bsnmedical.nl

Juzo Benelux

Met veel ervaring en passie ontwikkelen wij bij Juzo medische hulpmiddelen, waar patiënten vanaf het begin tot aan het einde van hun therapie baat bij hebben. Onze compressiekleding, bandages en orthesen worden gemaakt met behulp van de modernste technieken en bieden individuele maatoplossingen voor patiënten met de meest uiteenlopende klachten.
Zie voor meer informatie: www.juzo.com/nl/

Lohman en Rauscher

Lohman en Rauscher streeft de hoogst mogelijke competentie op het gebied van compressie na. Zij doet dit door de ontwikkeling, productie en verkoop van Therapeutische Elastische Kousen (naar Europese normen) en andere producten op het gebied van compressietherapie. Daarbij wil Lohman en Rauscher een bijdrage leveren in het verder ontwikkelen van het kennis- en ervaringsniveau van iedereen die bij het behandelen van compressiebehoeftigen betrokken is.
Zie voor meer informatie: www.lohmann-rauscher.com/nl-nl/

Medi Nederland

Hoe medi naar de wereld kijkt, is merkbaar in het persoonlijke contact. Contact waarin het draait om oprechte interesse in de ander. Wij willen met onze producten en technologieën de kwaliteit van leven gemakkelijker, beter en mooier maken. “i feel better” wordt met medi realiteit, omdat wij indicatie specifieke en doeltreffende productoplossingen op het hoogste niveau bewerkstelligen.
Zie voor meer informatie: https://www.medi.nl

Wij zijn met onze producten en technologieën steeds op het hoogste innovatieniveau – overal ter wereld.

Thuasne

Thuasne is een internationale fabrikant voor compressiehulpmiddelen, ortheses en thuishulpmiddelen. Ons doel: met onze producten jouw leven makkelijker maken.
Zie voor meer informatie: http://www.thuasne.nl

Varodem

Varodem® richt zich al meer 50 jaar op medische compressietherapie. Onze producten worden breed ingezet bij de behandeling van onder andere lymfoedeem, lipoedeem, veneus oedeem, chronische veneuze insufficiëntie en post-trombotisch syndroom.
Daarnaast spelen onze producten een grote rol bij wondzorg zoals bij de compressiebehandeling van een ulcus cruris.
Zie voor meer informatie: http://www.varodem.nl